Bedrijfsfilm Ede

Een goede bedrijfsfilm is niet meer weg te denken. Maar heb je enig idee hoeveel bedrijven in Ede nog geen bedrijfsfilm hebben? Enig idee hoeveel bedrijven in Ede nog geen gebruik maken van videomarketing? Ik ook niet! Daar ben ik heel eerlijk in. Daarom adviseer ik om eens te zoeken naar je concurrent op YouTube of op hun site. Vaak ontbreekt dat ene filmpje waarin uitgelegd wordt wat het bedrijf precies doet. Dat wil jij toch voor zijn? Wat nou als jouw concurrent bij jou kijkt? Dan wil je toch laten zien dat je meegaat met de tijd? En wat denk je van potentiele klanten? Hoe duidelijker en betrouwbaarder jouw verhaal is hoe eerder ze kiezen voor jou!

The beauty of developing a video marketing plan is that you are making it easier for the viewer to be exposed to the information you are trying to communicate.

Naast dat wij bedrijfsfilms, aftermovies, locatiefilms, personal branding films én nog meer maken, willen wij authentiek zijn. Geen overdreven verhalen om te laten zien hoe goed een bedrijf is maar juist de echtheid en puurheid laten zien en voelen. En het liefst laten we klanten aan het woord. Zij zijn de ambassadeurs. Zij zijn belangrijk om een echt verhaal te laten zien. Dit geeft vertrouwen en dat is nou juist hetgeen wat wij willen laten zien en overbrengen. Iets voor jou? Kom eens langs op het Horapark 2 te Ede, bel me op:
0642074782 of mail mij gerust: veluwevideo@gmail.com

Videomarketing iets voor jou?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.